Varausehdot

Varaaminen:
Varauksen voi tehdä soittamalla, sähköpostilla tai Karjalan Helmen nettisivujen kautta. Varauksia on myös mahdollista tehdä Karjalan Helmen yhteistyökumppaneiden kautta. Pyrimme vuokraamaan majoitusta mahdollisimman joustavasti ympäri vuoden, jolloin tulo- ja lähtöpäivät ovat vapaasti valittavissa. Kuitenkin kesäsesongin aikaan lomamökit pyritään vuokraamaan vähintään viikoksi. Lyhyemmät ajat saatavissa lähempänä ajankohtaa tai varaustilanteen mukaan. Huoneistot vuokrattavissa joustavasti ympäri vuoden.
Maksaminen:
Palvelut maksetaan paikanpäällä käteisellä, maksukorteilla tai ennakkoon laskulla. Yritysasiakkaiden kanssa maksutavat sovitaan erikseen.  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Peruutukset varauksiin, jotka tehty soittamalla, sähköpostilla tai Karjalan Helmen nettisivuilta:
Asiakas voi peruuttaa varauksen veloituksetta viimeistään 7 päivää ennen saapumista, jonka jälkeen perutuista varauksista veloitetaan ensimmäisen yön hinta.
Asiakas voi peruuttaa kesävarauksen (ajalta 8.6.-24.8.2024) veloituksetta viimeistään 30 päivää ennen saapumista, jonka jälkeen perutuista varauksista veloitetaan varauksen kokonaishinta. Muuten käytetään yhteistyökumppaneiden palveluissa ilmeneviä peruutusehtoja.
Karjalan Helmi voi perua asiakkaan varauksen ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin.

Vuokraan kuuluu vuokratun majoituskohteen sekä kohteen ilmoitettujen varusteiden käyttöoikeus. Vesi, sähkö, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokraan. Mökeillä saunan ja takan lämmitykseen käytettävät polttopuut.

Säännöt kohteessa:
TULO- JA LÄHTÖAIKA: Majoittumaan pääsee klo 15.00 jälkeen ja luovutus klo 12.00 mennessä tai sopimuksen mukaan.
LIINAVAATTEET: eivät kuulu hintaan. Lisähinta +15 eur/henkilö, sis. liinavaatteet/pyyhkeen tai asiakkaan omat.
LOPPUSIIVOUS: ei sisälly hintaan. Asiakas voi tehdä loppusiivouksen tai tilata erikseen +60 eur/mökki, +20 eur/huoneisto. Asiakkaan loppusiivoukseen kuuluu astioiden tiskaus, roskien vienti, pöytien ja tasojen pyyhkiminen, lattioiden imurointi tai lakaisu ja wc/suihku/saunatilojen siistiminen.
Tilattuun loppusiivoukseen ei kuulu astioiden tiskaus, roskien vienti eikä mahdolliset tekstiilien tai pintojen ylimääräiset pesut.
Aina ennen tuloasi olemme tarkistaneet ja huoltaneet majoituskohteen.
HENKILÖMÄÄRÄ: Majoituskohdetta saa käyttää vain mökin tai huoneiston tiedoissa ilmoitettu henkilömäärä tai erikseen sovittu henkilömäärä. Asuntoauton/vaunun käyttö ilman lupaa on kielletty.
LEMMIKKIELÄIMET: sovittava erikseen ja niistä voidaan veloittaa lisämaksu. Ei mahdollista kaikkiin mökkeihin.
TUPAKOINTI: on kielletty kaikissa sisätiloissa.
AUDIOLAITTEET: Ulkoalueilla ei saa soittaa musiikkia.
VAHINGOT: Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.
SÄHKÖAUTOT/HYBRIDIT: autojen lataaminen sovittava erikseen.
VESIJETIT: Kielletty