Varausehdot

Varaaminen:
Varauksen voi tehdä soittamalla, sähköpostilla tai Karjalan Helmen nettisivujen kautta. Varauksia on myös mahdollista tehdä Karjalan Helmen yhteistyökumppaneiden kautta. Pyrimme vuokraamaan majoitusta mahdollisimman joustavasti ympäri vuoden, jolloin tulo- ja lähtöpäivät ovat vapaasti valittavissa. Kuitenkin kesäsesongin aikaan lomamökit pyritään vuokraamaan useammaksi yöksi. Lyhyemmät ajat saatavissa lähempänä ajankohtaa tai varaustilanteen mukaan. Huoneistot vuokrattavissa joustavasti ympäri vuoden.
Maksaminen:
Palvelut maksetaan paikanpäällä käteisellä, maksukorteilla tai ennakkoon laskulla. Yritysasiakkaiden kanssa maksutavat sovitaan erikseen.  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Peruutukset varauksiin, jotka tehty soittamalla, sähköpostilla tai Karjalan Helmen nettisivuilta:
Asiakas voi peruuttaa varauksen veloituksetta viimeistään 7 päivää ennen saapumista, jonka jälkeen perutuista varauksista veloitetaan ensimmäisen yön hinta.
Asiakas voi peruuttaa kesävarauksen (ajalta 12.6.-21.8.2021) veloituksetta viimeistään 30 päivää ennen saapumista, jonka jälkeen perutuista varauksista veloitetaan varauksen kokonaishinta. Muuten käytetään yhteistyökumppaneiden palveluissa ilmeneviä peruutusehtoja.

Säännöt kohteessa:
TULO- JA LÄHTÖAIKA: Majoittumaan pääsee klo 15.00 jälkeen ja luovutus klo 12.00 mennessä tai sopimuksen mukaan.
LIINAVAATTEET: eivät kuulu hintaan. Lisähinta +12 eur/henkilö, sis. liinavaatteet/pyyhkeen tai asiakkaan omat.
LOPPUSIIVOUS: ei sisälly hintaan. Asiakas voi tehdä loppusiivouksen tai tilata erikseen +50 eur/mökki, +20 eur/huoneisto. Asiakkaan loppusiivoukseen kuuluu astioiden tiskaus, roskien vienti, pöytien ja tasojen pyyhkiminen, lattioiden imurointi tai lakaisu ja wc/suihku/saunatilojen siistiminen.
Aina ennen tuloasi olemme tarkistaneet ja huoltaneet majoituskohteen.
HENKILÖMÄÄRÄ: Majoituskohdetta saa käyttää vain varaustilanteessa sovittu henkilömäärä. Asuntoauton/vaunun käyttö ilman lupaa on kielletty.
LEMMIKKIELÄIMET: sovittava erikseen ja niistä voidaan veloittaa lisämaksu. Ei mahdollista kaikkiin mökkeihin.
TUPAKOINTI: on kielletty kaikissa sisätiloissa.
AUDIOLAITTEET: Ulkoalueilla ei saa soittaa musiikkia niin, että se häiritsee muita alueella majoittujia.
VAHINGOT: Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.
SÄHKÖAUTOT: Sähköautojen mahdollinen lataaminen sovittava erikseen.