Majoitukset on mahdollista varata soittamalla, sähköpostilla tai sivuilla olevan majoitushaun avulla. Majoitushausta löytyvät kaikki ympärivuotiset kohteet. Hakuun annetaan tulo- ja lähtöpäivä sekä henkilömäärä. Saat vapaana olevat kohteet, joista valitaan haluamasi majoituskohde. Varaukseen on mahdollista lisätä loppuvaiheessa lisäpalveluita mm. liinavaatteet. Täytettyäsi varaajan tiedot ja vahvistamalla varauksen, saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Lue varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Hinta määräytyy henkilömäärän, kohteen, ajankohdan ja varauksenkeston mukaan.

Ympärivuotinen majoitus: HUONEISTOT JA MÖKIT 
Kesäkäyttöiset: ERÄKÄMPPÄ

HUONEISTOT, alkaen 50 €/yö
Majoitusta Karjalan Helmen pihapiirissä sijaitsevassa erillisessä rakennuksessa, jossa kaksi erillistä huoneistoa. Molemmissa huoneistoissa oma wc, suihku ja keittiö. Rantaan 60 m, jossa laituri, uintimahdollisuus sekä soutuvene käytettävissä. 

LOMAMÖKIT, 1 MH, 2+2 hlöä, alkaen 95 €/yö
(Kotiranta, Koivulahti ja Uittoniemi)

Lomamökeissä on 1 makuuhuone, tupa-keittiö, wc, suihku, sauna ja terassi. Keittiöt ovat varusteltu monipuolisesti. 

LOMAMÖKIT, 2 MH, 4+2 hlöä, alkaen 125 €/yö 
(Koivikko, Lepikko ja Mansikka, Piilopirtti ja Koivunotko)
Kaikissa lomamökeissä on 2 makuuhuonetta, tupa-keittiö, wc, suihku, sauna ja terassi. Keittiöt ovat varusteltu monipuolisesti ja kaikissa on mm. astianpesukone. 

KESÄMÖKIT, alkaen 50 €/yö (huom. eivät näy majoitushaussa)
(Eräkämppä, Mustikka, Männikkö, Rantapirtti)

Kesämökit ovat käytössä vain kesäaikaan. Mökeissä on tupa-keittiö, sauna, terassi. Mökeillä on sähköt, astiat, kalusteet, hella, jääkaappi. Huom. ulkovessa + kylmä käyttövesi. Saunan puukiukaan vesisäiliössä pystyy lämmittämään pesuvettä. Mustikka ja Männikkö vuokrattavissa koko kesäksi.

Välimatkaa naapureihin on noin 35-150 m. Mökeillä on omat lapsiystävälliset uimarannat ja pihat. Jokaisella mökillä on mm. oma soutuvene ja hiiligrilli, jotka ovat vapaasti käytettävissä.

Lisäpalveluja:
Liinavaatteet       12 eur/hlö
Loppusiivous       50 eur/mökki, 20 eur/huoneisto
Wifi mökkeihin   2 eur/vrk
Vauvansänky       10 eur/varaus